მე-9 ყოველწლიური საზაფხულო სკოლა Central European University, Budapest, Hungary

ბრიტანული ორგანიზაცია Integrity Action http://www.integrityaction.org/, ცენტრალური ევროპის უნივერსიტეტთან (ბუდაპეშტი) პარტნიორობით, იწვევს დაინტერესებულ აპლიკანტებს მე-9 ყოველწლიურ საზაფხულო სკოლაში Global Integrity Action School მონაწილეობის მისაღებად. მე-9 საზაფხულო სკოლა სახელწოდებით “Leadership and Management for Integrity,” (July 1-6, 2013 Central European University, Budapest, Hungary), გათვალისწინებულია აკადემიური ინსტიტუტების, ბიზნესის სექტორის, სამთავრობო უწყებების, არასამთავრობო ორგანიზაციების და კვლევითი ცენტრების წარმომადგენლებისათვის.

დეტალური ინფორმაციის და მონაწილეობის პირობების შესახებ გთხოვთ იხილოთ მიმაგრებული დოკუმენტი.

Integrity Action-ის თხოვნაა უზრუნველყოთ აღნიშნული ინფორმაციის მაქსიმალური გავრცელება თქვენს ორგანიზაციებში, როგორც საფაკულტეტო, ასევე ცენტრალური ადმინისტრაციის დონეზე და მაქსიმალურად ხელმისაწვდომი გახადოთ ის სტუდენტებისათვის და აკადემიური პერსონალისთვის საჯარო ინფორმაციის გავრცელების ყველა ხელთ არსებული საშუალებით.

წინასწარ მადლობას გიხდით თანამშრომლობისათვის.

პატივისცემით,

David Matsaberidze